Om oss

Hög kompetens och lång erfarenhet

Vi hjälper dig

Vår långa erfarenhet och höga kompetens borgar för att ni får ett bra resultat oavsett om det gäller klottersanering, förebyggande klotterskydd, fasadrengöring, blästring eller taktvätt. Vi har även branschkompetens på målning och snickeri, så vi kan återställa väggar och tak där det krävs.

Vi har en ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK genom Trygg-Hansa, vilket borgar för att du som kund kan anlita oss tryggt och lugnt.

 

Vi är rikstäckande

 

Rätt hjälp överallt, inom 24h

Vi är baserade i Storstockholm men jobbar över hela Sverige, och i alla län. Oavsett var i Sverige ni finns så kan vi vara på plats inom 24h. Kontakta oss för mer detaljer.

Vi på Svensk Klottersanering (juridiskt namn SKS Klottersanering AB) utför klottersanering och rengör fastigheter, fasader och tak, hissar, gångtunnlar etc. Hos oss kan ni få hjälp med allt från akuta insatser (vi är på plats inom 24h) till större långsiktiga servicejobb. Både för privatpersoner och fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.


Ord från grundaren

Vår vision

Vår vision är att vara bäst på det vi gör. Vi är noggranna och effektivast på grund av vår långa och gedigna erfarenhet.

Vi är experter på att sanera klotter på alla typer av underlag.

Vi tar hand om fasad och tak med hänsyn till omständigheterna, och föreslår alltid den effektivaste och skonsammaste lösningen för just din fastighet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, det är inget vi tummar på.

David Mrdjen
Grundare

Samarbetspartners

Aktörer som gör vårt jobb snabbare, bättre och effektivare.

 

Properla Logo

This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå