Klotterskydd

Vi tänker förebyggande

Vårt klotterskydd släpper igenom fukt så att underlaget kan andas. Om klottrarna ger sig på den skyddande ytan med sprayfärg eller annan klotterfärg kan klottret lätt avlägsnas med vanligt vatten. Den klotterskyddade ytan försvårar även för affischer och klistermärken att fästa. Klotterskyddet håller i upp till tio år och det är lätt att återskydda ytan.

Så här jobbar vi

En beprövad metod

I förebyggande syfte kan vi klotterskydda väggar, fasader, hissar och andra platser som är speciellt utsatta. Klotterskyddet stryks eller sprutas på den rena ytan och ligger sedan som en hinna på underlaget vilket förhindrar att färg, smuts och föroreningar tränger in. Klotterskyddet är verksamt i upp till 10 år och är lämpligt för de flesta typer av absorberande ytor som t.ex. betong, tegel, kalksten m.m.

Anti-klotteravtal

En prisvärd försäkring

Många av våra kunder väljer att teckna serviceavtal med oss för att säkerställa ett kontinuerligt klotterskydd, vilket gör att du kan försäkra dig om en ren, snygg och klotterfri fasad.

Inkluderat i detta serviceavtal är även rondering, där vi veckovis ser till att hålla ett kontinuerligt öga på fasaden och åtgärda skadegörelse eller liknande direkt på plats. Allt för att förebygga och undvika huvudvärk för er.

Vänligen kontakta oss för mer detaljer och prisuppgift.

Kontakta oss
This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå