Kvalitet

Varför anlita oss?

Vi har en bred och gedigen kunskap inom klottersanering, och stort fokus på att ligga i framkant gällande både arbetsmetoder och miljövänliga kemikalier. Under många års tid har vi hjälpt företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag såväl som privatpersoner att underhålla sina fasader och tak, och hålla samhället rent och snyggt.

När du anlitar oss kan du vara trygg i att jobbet blir utfört både effektivt och miljövänligt, något som vi gladeligen stoltserar med. Kemikalierna vi använder för klottersanering är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och miljö. Vi använder kemikalier som uppfyller OECD 302-B, vilket innebär att de är biologiskt nedbrytbara och inte påverkar reningsverken negativt.

Vi har lång erfarenhet och utbildad personal som skräddarsyr behandlingen efter din specifika situation, vilket är både kostnadseffektivt och garanterar att ditt objekt eller fastighet får rätt behandling.

Vi finns tillgängliga i hela landet, och hjälper både stora och små kunder med klottersanering och klotterskydd, fasadtvätt, taktvätt med mera. Tveka inte att kontakta oss, så ser vi till att hjälpa dig inom 24 timmar.

Miljövänligt

Vi använder enbart miljövänliga kemikalier och metoder i vårt arbete. Alla våra kemikalier är biologiskt nedbrytbara.

Rikstäckande

Vi är baserade i Storstockholm men jobbar över hela Sverige. Oavsett var i landet ni finns så kan vi snabbt vara på plats.

Rätt kunskap

Vår personal är utbildade och har lång erfarenhet inom klottersanering.

Vårt miljölöfte

Vi värnar om framtiden

Klottersanering har historiskt sett använt sig av starka kemikalier för att få bort oönskat klotter, något som varit skadligt för både miljö och människor. Detta vill vi råda bot på, därför strävar vi konstant efter att använda oss av de allra senaste teknikerna och kemikalierna för att försäkra oss om att varken människor eller natur tar stryk.

De kemikalier vi använder för klottersanering är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och miljö. Vi använder kemikalier som uppfyller OECD 302-B, vilket innebär att de är biologiskt nedbrytbara, samt att de inte förstör i reningsverkens processer.

Så här går det till

Så här går det till

Klotterborttagaren penslas eller sprutas ordentligt på klottret i 2-3 omgångar. Kemikalien arbetas därefter in i ytan.

Klotterborttagaren får verka tills klottret är upplöst, vilket tar mellan ca. 30 minuter – 4 timmar, sedan spolas klottret bort med hett vatten under högt tryck. Detta kan upprepas vid behov.

Eventuella skuggrester tas sedan bort med högalkalisk skuggborttagare. Avslutningsvis spolas ytan ordentligt ren, med vanligt rent vatten.

Läs mer

Ord från grundaren

Vår vision

Vår vision är att vara bäst på det vi gör. Vi är noggranna och effektivast på grund av vår långa och gedigna erfarenhet.

Vi är experter på att sanera klotter på alla typer av underlag.

Vi tar hand om fasad och tak med hänsyn till omständigheterna, och föreslår alltid den effektivaste och skonsammaste lösningen för just din fastighet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, det är inget vi tummar på.

David Mrdjen
Grundare

Kontakt

Kontakta oss via formuläret, så hör vi av oss så fort vi kan.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Svensk klottersanering får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå