Fasadtvätt

Även utsidan räknas

Vid fasadtvätt gäller att tvätta rent fasader från trafiksmuts, sot, oljehaltig och fet smuts samt alg- och mossbeväxtning, utan att skada ytans patina. Får smutsen ligga kvar minskar fasadens möjligheter att andas och påverkar därmed livslängden. Smuts på fasaden påverkar också ytan så att PH-värdet sjunker, vilket medför att fasaden vittrar sönder.

Vi använder effektiva men skonsamma metoder för fasadtvätt med biologiskt nedbrytbara kemikalier som rengör fasaden ordentligt utan att förstöra den.

Så här jobbar vi

En beprövad metod

Vi börjar med att skölja fasaden ordentligt med rent vatten. Därefter applicerar vi ett miljövänligt men effektivt och skonsamt rengöringsmedel med lågtrycksspruta. Medlet får sedan verka 30 minuter – 6 timmar beroende på väderlek och hur hårt nedsmutsad fasaden är. Till sist tvättas fasaden och avslutas med en sköljning med rent vatten.

För tvättning används Contractor, ett högtrycksaggregat med en kapacitet på 20 liter per minut och ett tryck på upp till 200 bar, och en temperatur på 100 grader. Kemikalierna vi använder för fasadrengöring är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och miljö. De är dessutom biologiskt nedbrytbara.

This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå