Taktvätt

Gammalt som nytt

Varför byta tak när du kan få samma fräscha utseende med en taktvätt och behandling från oss? Ett tak som tvättas regelbundet förlänger livslängden samt håller mossa, alger och lav borta, vilka kan orsaka stora skador på taket om de inte tas bort.

Våra svenska tak får utstå mycket; både varma somrar och kalla vintrar, något som kan skapa stress i materialet som visar sig i form av små sprickor där fukt och mögel lätt kan ta sig in. Men med vår behandling kan fukt och väta inte ta sig in, därav inga sprickor, därav ingen mögel. Smuts och påväxt får inget fotfäste, vilket gör att nästkommande regn spolar bort allt och gör att taket blir självtvättande. Något som sparar både tid, pengar och möda. Medlen vi använder är de senaste på marknaden, är biologiskt nedbrytbara och skonsamma mot de flesta material.

Så här jobbar vi

En beprövad metod

Vi börjar med att kontrollera närmiljön runt byggnaden och skyddar närliggande växter om så behövs. Därefter kontrollerar vi att takpannorna ligger korrekt samt att de är hela. Sedan skrapar vi bort eller spolar med högtryckstvätt för att avlägsna så mycket som möjligt av påväxten. Slutligen applicerar vi rengöringsmedlet rikligt med lågtrycksspruta.

Medlet får sitta kvar då vädrets inverkan sedan tar bort påväxten. Vi använder biologiskt nedbrytbara medel som går in på djupet och tar bort den allra svåraste beläggningen och förhindrar ny påväxt upp till 5 år. Dessa medel är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och miljö.

En av våra leverantörer

Vi använder certifierade och testvinnande impregneringar från ProPERLA, för mer information se deras hemsida.

Properla Logo

ProPERLA.co.uk
This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå