Våra tjänster

Vi har lång erfarenhet och utbildad personal som skräddarsyr behandlingen efter din specifika situation, vilket är både kostnadseffektivt och garanterar att ditt objekt eller fastighet får rätt behandling.

Vi finns tillgängliga i hela landet, och hjälper både stora och små kunder med klottersanering och klotterskydd, fasadtvätt, taktvätt med mera. Tveka inte att kontakta oss, så ser vi till att hjälpa dig inom 24 timmar.

Nedan kan du se tjänsterna vi erbjuder, kontakta oss för mer information eller för en gratis offert.

Klottersanering

Skonsamt och miljövänligt

Vid klottersanering används speciella klotterborttagare beroende på vilken typ av färg det gäller och vilket underlag klottret sitter på. Detta för att inte förvärra skadan. Klotterborttagaren reagerar kemiskt med klottret, så att det går att få bort utan att skada den underliggande ytan. Detta kallas kemisk sanering (sanering kan även utföras utan kemikalier, se blästring).

Läs mer

Klotterskydd

Vi tänker förebyggande

Vårt klotterskydd släpper igenom fukt så att underlaget kan andas. Om klottrarna ger sig på den skyddande ytan med sprayfärg eller annan klotterfärg kan klottret lätt avlägsnas med vanligt vatten. Den klotterskyddade ytan försvårar även för affischer och klistermärken att fästa. Klotterskyddet håller i upp till tio år och det är lätt att återskydda ytan.

Läs mer

Fasadtvätt

Även utsidan räknas

Vid fasadtvätt gäller att tvätta rent fasader från trafiksmuts, sot, oljehaltig och fet smuts samt alg- och mossbeväxtning, utan att skada ytans patina. Får smutsen ligga kvar minskar fasadens möjligheter att andas och påverkar därmed livslängden. Smuts på fasaden påverkar också ytan så att PH-värdet sjunker, vilket medför att fasaden vittrar sönder.

Vi använder effektiva men skonsamma metoder för fasadtvätt med biologiskt nedbrytbara kemikalier som rengör fasaden ordentligt utan att förstöra den.

Läs mer

Blästring

Fritt från kemikalier

Vi jobbar med en miljövänlig och helt dammfri metod som heter Dustless Blasting. Främst nyttjas krossat returglas som slipmedel. Med denna teknik späder vi blästringsmedlet med 70% vatten, vilket binder dammet samtidigt som det har en kylande effekt. Metoden är lämplig för sanering och rengöring av husväggar men även borttagning av klotter m.m.

Läs mer

Taktvätt

Gammalt som nytt

Varför byta tak när du kan få samma fräscha utseende med en taktvätt och behandling från oss? Ett tak som tvättas regelbundet förlänger livslängden samt håller mossa, alger och lav borta, vilka kan orsaka stora skador på taket om de inte tas bort.

Vi använder effektiva rengöringsmedel som är biologiskt nedbrytbara och skonsamma mot de flesta material.

Läs mer

Betongimpregnering

Se till att din betongkonstruktion håller

Men betongens omtalade hållbarhet är materialet inte oförstörbart. Tvärt om brukar all betong efter en tid få sprickor, något som kan få förödande konsekvenser även om de inte alltid är synliga för ögat.

Genom att impregnera dina betongkonstruktioner kan du dock förebygga sprickbildningen och bromsa eventuellt fortskridande av befintliga sprickor.

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss via formuläret, så hör vi av oss så fort vi kan.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Svensk klottersanering får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå