Blästring

Fritt från kemikalier

Vi jobbar med en miljövänlig och helt dammfri metod som heter Dustless Blasting. Främst nyttjas krossat returglas som slipmedel. Med denna teknik späder vi blästringsmedlet med 70% vatten, vilket binder dammet samtidigt som det har en kylande effekt. Metoden är lämplig för sanering och rengöring av husväggar men även borttagning av klotter m.m.

Så här jobbar vi

En beprövad metod

Vi tar med oss vår mobila Dustless Blasting-utrustning, som då redan är förberedd med vatten och miljövänligt blästermedel. Sedan kontrollerar vi ytan som ska blästras. Därefter går vi på med blästerutrustningen.

Blästermedlet binds av vattnet och man slipper dammoln som smutsar ner närmiljön. Det enda som släpps ut i luften är vattenånga. När vi blästrat rent ytan spolar vi av den med vanligt vatten.

Dustless Blasting går utmärkt att applicera på fasader av trä och puts, husgrunder, balkonger och pooler. Den kan också användas på stålkonstruktioner, smideskonstruktioner, asfaltsytor, bropelare m.m.

This message is only visible to admins

There is no connected account for this username

Svensk klottersanering

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå